Til salgs på Sundby

Vi tar imot hester for salg og inn-/tilridning. Pris for dette er 10.500,- pr mnd inkl mva. For salgshester tar vi i tillegg 10% av salgssum. Kontakt oss for mer informasjon. OBS Vi har til enhver tid også hester for salg som ikke ligger ute på siden vår.

Du er hjertelig velkommen til oss på Sundby for å prøve hest, og vi kan være behjelpelig med transport til og fra OSL som ligger bare 15 min unna. Vi er gjerne behjelpelig med vetsjekk, og hestene vi selger kjenner vi godt. Finner du ikke hesten du leter etter hos oss kan det hende vi sammen kan finne den hos en av våre samarbeidspartnere her i Norge eller i utlandet. Kontakt oss på mail hadyng@online.no eller pr telefon/sms/WhatsApp +4797540254 for informasjon om noen av hestene vi har inne, eller om du søker noe annet.

FOR VIDEO AV HESTER VI HAR FOR SALG; SJEKK VÅR YOUTUBEKANAL SUNDBY GÅRD MIDTRE. Vi er også på Facebook og Instagram under samme navn.

Prisklasser:

Lav: Under 200.000,-
Middels: 200-400.000,-
Høy: Over 400.000,-

HESTER VI HAR INNE FOR SALG PÅ SUNDBY NÅ FINNER DU HER:


Lucozade

11 år gammel Irsk Sportsponni, 148 cm.

Lucas ble importert til Norge som seksåring, og har hatt en eier i Norge. En ponni med stor kapasitet som er startet tom 1,15. Landsmester LA kat 1 2019. Snill og grei i all håndtering, men en følsom og fremover ponni. Ønsker seg en rytter som kan ta ham videre opp i klassene, han er en ponni med mesterskapspotensial. Sunn og frisk, nylig vetsjekk uten anmerkning. Selges kun fordi rytter er 16 i år.  Middels prisklasse.


Vile N

7 år gammel SWB vallak e. Verdi – Indoctro. Ca 1,70m høy.

En hest som er etter i sin utdanning da han har gått som dressurhest men som viser stort talent og kapasitet for sprang, som stammen tilsier. En kvalitetshest for store klasser i fremtiden. Startet tom 1,20 med gode resultater, trener høyere. Grei i all håndtering, selges kun til rytter som kan videreutvikle talentet hans og er i et godt system. Gjerne junior/ yr som vil ha en hest som kan følge dem hele veien. Høyere prisklasse.


SG’s Diamant

7 år gammel NWB mørkbrun hingst e. Diarado – I Love You. Ca 1,70m 

En helt spesiell unghest med potensial for de store internasjonale baner. Feilfri 1,35, mange seire og plasseringer nasjonalt og internasjonalt, vinner av Norsk Breeders Trophy for 5 åringer 2018. Forsiktig og vil være feilfri. Stor ridbarhet og fantastisk teknikk, grei i all håndtering.

Besøk facebook siden hans for mer bilder og info her