Til salgs på Sundby

Vi tar imot hester for salg og inn-/tilridning. Pris for dette er 11.500,- pr mnd inkl mva. For salgshester tar vi i tillegg 10% av salgssum. Kontakt oss for mer informasjon. OBS Vi har til enhver tid også hester for salg som ikke ligger ute på siden vår.

Du er hjertelig velkommen til oss på Sundby for å prøve hest, og vi kan være behjelpelig med transport til og fra OSL som ligger bare 15 min unna. Vi er gjerne behjelpelig med vetsjekk, og hestene vi selger kjenner vi godt. Finner du ikke hesten du leter etter hos oss kan det hende vi sammen kan finne den hos en av våre samarbeidspartnere her i Norge eller i utlandet. Kontakt oss på mail hadyng@online.no eller pr telefon/sms/WhatsApp +4797540254 for informasjon om noen av hestene vi har inne, eller om du søker noe annet.

FOR VIDEO AV HESTER VI HAR FOR SALG; SJEKK VÅR YOUTUBEKANAL SUNDBY GÅRD MIDTRE. Vi er også på Facebook og Instagram under samme navn.

Prisklasser:

Lav: Under 200.000,-
Middels: 200-400.000,-
Høy: Over 400.000,-


HESTER VI HAR INNE FOR SALG PÅ SUNDBY NÅ FINNER DU HER:

Vile N

9 år gammel SWB vallak e. Verdi – Indoctro. Ca 1,70m høy.

En kvalitetshest med stor kapasitet. Mange feilfrie 1,30 klasser nasjonalt og internasjonalt. Grei i all håndtering, sunn og frisk. Plettfritt bakkearbeid. Selges kun til rytter som kan videreutvikle talentet hans og er i et godt system. Gjerne junior/ yr som vil ha en hest som kan følge dem hele veien. Høyere prisklasse.


Noblesse Noblige GL FVD

9 år gammel BWP hoppe e. Galisco van Paemel – Bengale. Ca 1,65m høy.

En kvalitetshoppe med sterke resultater tom 1,35. Matchet med topp resultater i unghestklasser, videre ridd av Childrenrytter med gode resultater. Fantastisk temperament, utrolig snill og lettridd i alle situasjoner. Forsiktig og competitive, rask mot klokka. Ønsker seg en children eller juniorrytter (eller voksen rytter) med litt erfaring.

Høyere prisklasse.

________________________

Camporados

10 år gammel HOLST vallak e. Companiero – Carlos DZ. Ca 1,65m høy.

En riktig kvalitetshest med gode resultater tom 1,45. Matchet i unghestklasser og videre mot toppsport. En forsiktig hest med stor kapasitet som krever en erfaren rytter. Potensiell mesterskapshest for satsende juniorrytter.

Høy prisklasse.