Om oss

På Sundby møter du erfaring og hestekunnskap. Vår familie har eid og drevet gården i fire generasjoner og hest har vært en del av driften like lenge. Vår erfaring strekker seg fra travsport, via galloppsporten og hobbyhester til elitenivå i feltritt og sprang. 

Vårt hovedfokus er å trene frem holdbare hester og forebygge skader. Når vi får inn hester med skade på stallen  vil vi først få kontroll på skaden, for så å bygge opp hesten slik at samme skade ikke skal komme tilbake. 

Vi har et utstrakt samarbeid med Rikstotoklinikken Bjerke, og har veterinær derfra på stallen ukentlig. Vi har også hovslager Daniel Evensen på plass hver uke. Han er i tillegg til å være en av Norges best utdannede hovslagere også god til å smi, og produserer det meste av spesialsko og sykebeslag.

Hanne Myhrer Dyngeland

Daglig leder

Hanne er selv oppvokst med hest og har egen konkurranseerfaring som strekker seg fra NM gull på ponni, via 1,40m sprang og som landslagsrytter i feltritt i mange år. Hun har også jobbet i galoppstall, trent galopphester til seire i løp på Øvrevoll, og trent travhester til seire både på Bjerke og andre baner. Hanne har også avlet fremgangsrike både galopp-, trav-, og ridehester. I de senere år våre egne hingster SG*s Diamant og SG’s Carnelian.Hun er spesielt opptatt av holdbarhet og eksteriør og hun deler gjerne av sin erfaring.

+ 47 975 40 254

hadyng@online.no


Martine Myhrer Dyngeland

Rytter/ stallmedarbeider

Martine er 24 år og konkurrerer selv på internasjonalt GP nivå. Hennes beste prestasjoner er 2. plass i Norway Grand Prix, CSIO 3* 2017, 5. plass i GP Moorsele CSI 3* 2018, 7. plass i 1,60 GP CSIO 5* Sopot 2018 og to plasseringer i 1,45 i CSIO 5*Falsterbo 2018. 
Hun konkurrerer både unghester og eldre hester, både egne og andres, og søker å utvikle hver enkelt hest til å få ut sitt maksimale potensial.

Er du hesteeier og søker en rytter til hesten din, eller har du lyst til å bli hesteeier og oppleve sporten fra innsiden ta gjerne kontakt, vi søker flere samarbeidspartnere. Vi kan by på godt miljø, seriøs satsning og spennende øyeblikk!

Martine har ukentlige treninger på Sundby, mandager med bom/ cavalettitrening og tirsdager sprangtrening. Ta kontakt om du ønsker å delta på trening!

+ 47 478 48 080

martinedyngeland@hotmail.no